Incompleet of verkeerd product ontvangen?
Als u direct na ontvangst erachter komt dat u een incompleet of verkeerd product heeft ontvangen dient u binnen 24 uur contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan het juiste of missende product toesturen, en het verkeerd geleverde product op onze kosten retour halen. Op voorwaarde dat deze materialen op voorraad zijn.

Verkeerd product besteld of ziet u af van uw aankoop?

De Koper dient bij uitoefening van het herroepingsrecht het product op eigen kosten en verzendingsrisico binnen de 10 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan FARMFENCE te bezorgen. Maatproducten kunnen we niet terugnemen.

Let op: retourzendingen zonder retourformulier nemen wij niet in behandeling.

Terugbetaling

FARMFENCE verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de Koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de Koper bepaald. Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal FARMFENCE niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de Koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen ophalen bij FARMFENCE of op uitdrukkelijk verzoek van de Koper op diens kosten terugbezorgd worden. In dat geval wordt het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de Koper. Bij geschillen tussen beide partijen: de consument kan een geschil voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/