Hoe worden mijn materialen geleverd?

Voor leveringen maakt FARMFENCE gebruik van twee leveringsmethodes.

  • De eerste manier is die met behulp van onze vaste koerierdienst.
    Materialen zoals de ursusdraad en ander klein materiaal worden steeds met behulp van deze externe koerierdienst geleverd. De materialen worden na ontvangst van betaling, uitgeleverd. Wj streven ernaar om de materialen binnen de 7 werkdagen uit te leveren. Hierbij hoeft Uzelf niet aanwezig te zijn. Vooreerst wordt er aan huis aangebeld, indien er niemand thuis is, worden de materialen uit het zicht geleverd.
  • De tweede manier is die met behulp van onze eigen wagenpark en chauffeurs.
    FARMFENCE beschikt over eigen vrachtwagens met open laadbak voor het vervoeren van uw type paardenafsluiting & weidepoorten. Bij deze leveringen vragen wij steeds de aanwezigheid van uw contactpersoon die de materialen in ontvangst kan nemen en de chauffeur kan helpen lossen. Afhankelijk van de ordergrootte worden de materialen manueel gelost of met vrachtwagen + kraan. Hierbij worden de materialen steeds aan de straatkant geleverd. De materialen worden ook hier steeds geleverd na ontvangst van betaling.

Leveringsvoorwaarden:
– De bestelde materialen worden steeds naast de vrachtwagen geleverd dwz; niet in garages, tuinhuis of achter in de tuin gelegd.
– Aanwezigheid verplicht bij leveringen van paardenafsluiting / poorten